Management in de Bouw

De bouwsector is volop in beweging. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Aan jou de uitdaging om slimmer en slagvaardiger te handelen, zodat je de kwaliteit en continuïteit binnen jouw organisatie waarborgt. Wil jij weten welke strategische keuzes je het beste maakt? Hoe je inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de bouwsector? Dan is deze Nyenrode collegreeks écht iets voor jou!

In maar liefst zes inspirerende colleges geven de beste Nyenrode hoogleraren en toonaangevende sprekers uit het vak jou de nieuwste  inzichten mee over de belangrijkste thema's van dit moment. Zij zijn overigens bewust niet alleen afkomstig uit de bouwsector, juist om vanuit een breder, strategisch perspectief gezichtspunten en organiseerprincipes in te brengen. We werken met relevante, actuele voorbeelden, oefeningen en casussen om de lesstof zo praktisch mogelijk te maken.

Vul hiernaast je gegevens in en download vrijblijvend de brochure van de Nyenrode Collegereeks Management in de Bouw.

Download de brochure

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.